VD-tankar inför inlösen av TO4

Det är dags att lösa in TO4 mellan 1-14 maj. Du får då en aktie för 1,20 kr för varje TO4. Trots att vi nyligen skrivit på ett finansieringsavtal på 8 MSEK med en av våra större ägare, Unidaco, är det värdefullt för oss att du konverterar dina TO4, då vi på så vis kan få in ännu mer kapital för att säkra vår tillväxt – och därmed öka värdet på aktien.

Det finns idag flera miljoner människor i Europa, USA och Australien, dvs där vi idag verkar, som är i behov av en Zoom Uphill för att ta sig till platser de annars aldrig når. Vi får ständigt vittnesmål om det från våra kunder, som också berättar om hur Zoomen förändrat deras liv till det bättre.

Samarbetsavtalet, som också tecknades med Unidaco, ger oss möjlighet att expandera till delar av Asien som härbärgerar nära 2 miljarder människor, varav några hundra miljoner skulle ha råd att skaffa en Zoom.

Så trots allt det fortfarande finns mycket oro i världen är jag mycket positiv kring våra möjligheter att ta oss ”över tröskeln” och börja växa kraftigt – och det redan 2025.

Förutom ovanstående finns det mycket annat som talar för det.

 • Vi räknar med att ha klart med ett nytt JV i Kina innan sommaren då vi nu förhandlar med två olika parter. Vi skall sedan kunna vara igång med produktion och försäljning där i början av 2025. Vår VP Sales & Marketing åker dit nästa vecka för att på plats fortsätta våra förhandlingar.
 • Vi räknar med att få klart med FDA i USA senast efter sommaren i år, vilket kommer hjälpa oss att lättare expandera däröver.
 • Vi har stora förhoppningar på både Sverige, Norge och Italien när det gäller starkt ökad försäljning under andra halvåret. Detta genom samarbetet med Fritidsbanken i Sverige, vår EN12184 certifiering som ”öppnat” Norge, och så en speciell satsning i Italien som vi just nu inte kan berätta mer om.
 • Vi räknar för övrigt med att vår nya webbportal, och en seriös satsning på marknadsföring, ska bidra till ökad kännedom och försäljning i alla de 18 länder vi redan finns representerade i.
 • Förutom det rörelsekapital på 8 MSEK, och det vi kommer att få in via TO4, räknar vi med att kunna få in ytterligare 1,5 MSEK den 31 maj via det investeringsavtal vi informerade om  den 3 mars i ett PM.  

Men apropå TO4 så kommer jag personligen lösa in mina 219 375 T04 fullt ut, detta oavsett vad kusen är på Spotlight, men jag är ju part i målet. Jag skulle dock inte göra det om jag inte var övertygad om att det är en bra investering på lång sikt. Men jag gör det också för att kunna bidra till att fler människor kan bli ”A Free Mind In Motion”.

/Pehr-Johan Fager, VD            

Utsikt in mot Västerås från toppen av Björnöbacken där jag lärde mig åka utförsåkning i slutet av 50-talet. Lätt match för en Zoom både uppför och nerför.
 1. Hur går ett inlösen av TO4 till?

  • Hej Håkan!

   Du kontaktar din bank där du har dina Zoomability aktier. Tyvärr skickar inte alla banker ut erbjudande om att teckna TO4.

   Mvh
   Zoomability

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Zoomability AB
Brandthovdagatan 24
721 35 Västerås, Sweden
Zoomability uses the IP2Location LITE database for
IP Geolocation
May 28, 2024 © All rights reserved